Tünde
Read More
Szuper hely! Igényes, ízléses. A szobák kényelmesek, a konyha nagyon jól felszerelt, az ebédlő/ nappali tágas. Sokféle baba- és gyerekjáték volt kikészítve, bentiek és kintiek is. A jacuzzi hatalmas siker volt a nagyobb gyerekeknél ( is). A kert nagy, árnyékos, az utca nem forgalmas. Ajánlani fogjuk ismerőseinknek.
Csilla
Read More
A vendégház és környezete csodaszép, otthonos, tiszta, modern, teljesen felszerelt volt. Minden megvolt, hogy remekül érezzük magunkat és kikapcsolódjunk ezalatt a pár nap alatt. (Igaz a jakuzzi nagyban hozzájárult ehhez! 😊 ) Köszönünk mindent! Amint lehetőségünk adódik, biztosan visszatérünk! 😊
IT
Read More
Minőségi falusi szálláshely minden extrával. Be is költöztem volna ide! 😁
Zsani
Read More
Nagyon szép, tiszta rendezett környezet és vendégház. Gyakorlatilag minden megtalálható ami egy pár napos kikapcsolódáshoz szükséges. A vendéglátók figyelmesek, segítőkészek. Az első olyan hely, ahol a gyerekeim az első napon megkérdezték, hogy ide vissza fogunk-e jönni? Csak ajánlani tudom.
Viktor
Read More
Nagyon jól éreztük magunkat nálatok. Úgy gondolom maximálisan átgondoltátok, hogy miről szól egy ilyen jellegű vendégház. A Petőfi 30 a vendégekért van, a vendégekről szól. Kényelmes, tiszta, jól felszerelt, a klimatizálást külön kiemelném, illetve a rugalmasságot. Kifaggattam a többieket is, ezeket a jó dolgokat emlegették, amit a korábbiakban írtam.
Tamás
Read More
Nagyon szuper szállás. Igényes, szép, tiszta, jól felszerelt kis apartman. Az ágyak isteniek,a jacuzzi nagyon jó, csocsó,darts és sok sok játék a gyerekeknek, szóval még rossz idő esetén se lehet unatkozni 😃.A tulajdonosok kedvesek és segítőkészek és a környék is csodaszép.Csak ajánlani tudom mindenkinek
Dóra
Read More
Egy szépen felújított és igényes vendégház még szebb környezetben! 🙂 Még sok vendéget kívánok a házigazdáknak!🙂
-
Read More
„Kedves Kriszta és Robi! Nagyon szépen köszönjük, hogy nálatok tölthettünk 1 hetet minden nagyon jó és szép volt, köszönjük az ajándék bort és hűtő mágnest. Csodás a ház nagyon jó volt minden. További sok vendéget kívánunk! Köszönjük szépen Hír család!”
-
Read More
„Nagyon jól érezük magunkat, gyönyörű ez a környék is. Annyira beleszerettem az egész környékbe, ha lenne egyszer egy vendégházam ilyent szeretnék. Sok vendégek kívánok!
BM
Read More
„Kedves Krisztina! Köszönjük szépen újra a házikót, nagyon kényelmes csudajó volt a barátainkkal itt lenni továbbra is ajánlani fogom. Itt a faluban is akivel beszéltem olyan jó érzéssel beszélnek a házról és rólatok is, sok vendéget kívánok egyik kedvenc helyem marad a szívemben! BM”
-
Read More
„Szuper, kedves hely, modern, nagyon szép berendezéssel. A konyha remekül felszerelt, a szobák eloszlása tökéletes. Egy szolid baráti társaság számára fantasztikus lazulós hely lehet (mindenképp kipróbáljuk egyszer többen is). Most csak párommal kettecskén voltunk. A kerthelyiség, a főzőhely, a privát jacuzzi igazán különlegessé tesz. Mindenkinek ajánlom!”
Previous
Next

Voltál már nálunk? Küldd be Te is a véleményed: