A vendégházat érkezési napon 15:00 órától biztosítjuk. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékát e-mailben vagy telefonon legyen kedves előre jelezni, (legkésőbb érkezés előtt 2 nappal), amennyiben a vendégforgalom lehetővé teszi, igyekszünk annak megfelelni. Ez esetben vendégházat érkezési napon leghamarabb 12.00 órától tudjuk biztosítani, melyért külön díjat nem számolunk fel.

A távozás napján a vendégházat poggyásszal, bevitt holmikkal együtt kérjük 11:00 óráig elhagyni. Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására akkor van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik új vendég (hosszabbítási díja: 500 Ft/fő/félóra). Hosszabbítást maximum 16:00 óráig van lehetőségünk biztosítani.

A Vendégházat maximum 10 személy veheti igénybe (felnőttek és gyerekek/csecsemők száma összesen nem haladhatja meg a 10 főt).

A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, de nem tartalmazza az idegenforgalmi adót.

Minden vendégünk számára biztosítunk ágyneműt és ágynemű huzatot (fejenként 1db paplant, 1db nagy és 1db
kispárnát), továbbá fejenként 2db törölközőt.

Ha az érkezők létszámában változás történik a foglalásban megadotthoz képest (többen vagy kevesebben érkeznének), kérjük mielőbb jelezzék írásban. Ha a létszámváltozás befolyásolja az árat, a teendőkről tájékoztatást küldünk.

Vendégházunk önellátó, jól felszerelt konyhával rendelkezik.

Bográcsozó várja a sütögetni vágyókat a kertben. Rendelkezésre áll térítésmentesen: tűzifa, nyárs, tárcsa, grillrács.

A Vendégházban házi kedvenceket, kisállatokat sajnos nem áll módunkban fogadni, megértésüket köszönjük!

A szobákat tisztán, kitakarítva adjuk át. 6 éjszakánál hosszabb tartózkodás esetén, heti egyszer takarítást végzünk a vendégházban, mely magában foglalja a vendégház takarítását, a pipere termékek feltöltését, törölköző és ágynemű cserét is (díjmentesen). Amennyiben ezen felül plusz takarítást igényelnek, kérjük jelezzék felénk, ennek díja 15.000ft/alkalom.

A Vendégházban Wifi rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes. Wifi csatlakozás jelszavát a Vendégház nappalijában, falra függesztve találják meg.

A szálláshely udvarán 2 személyautó egymás mögötti vagy melletti parkolására van lehetőség, emellett az utcán is meg lehet állni a Petőfi utca és Hajnal utca Vendégház felöli részein.

Vendégházunkban rendelkezésre áll kiságy, etetőszék, bébiétel-melegítő, bébiőr, csecsemő,- és gyerekjátékok.

Lemondási feltételek
A foglalás ingyenesen lemondható az érkezést megelőző 7. napig. Ez esetben a teljes szállásdíj előleget visszatérítjük.
Az érkezés előtti 7. napon belül a lemondási díj az előleg összege.
A foglalás lemondását minden esetben írásban, az info@petofi30.hu e-mail címre kérjük megküldeni.

Kapcsolatfelvétel

Örömmel várjuk kedves vendégeink megkeresését akár telefonon, akár a lenti űrlap kitöltésével!

Elérhetőség

Térkép

Kérdése van? Írjon nekünk: